Polymer Research & Technology


Artecs producten

Als gevolg van onze eigen R & D-programma hebben wij verschillende producten ontwikkeld. Voorbeelden zijn:

High impact PP (SPP)

Een van onze specialties is een gevulde PP compound, waarbij een uitzonderlijke impact prestatie gecombineerd wordt met een hoge modulus. Kerfslagwaarden van wel 50 kJ /mm en een modulus groter dan 2000 MPa zijn mogelijk. Dit unieke materiaal is geschikt voor zowel extrusie- als spuitgiettoepassingen. Door onze ruime ervaring met dit materiaal kunnen tailor made compounds worden geleverd welke voldoen aan uw eisen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Specialty Filamenten voor 3D Printing

Artecs produceert een reeks van polymeer compounds die speciaal zijn ontwikkeld voor 3D-printen. Voorbeelden zijn oplosbare dragermaterialen, elektrische geleidend en zelfsmerende materialen, hout gevulde verbindingen alsmede specialties op aanvraag van onze klanten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Chemicaliën en polymeren

Artecs verkoopt diverse chemicaliën en polymeren die worden gesynthetiseerd of gemodificeerd in ons laboratorium. Dit is een groot scala aan producten, variërend van producten voor oppervlaktebehandeling tot speciale monomeren alsmede totaal nieuwe polymeersystemen met op maat gemaakte eigenschappen en functionaliteiten. Voor meer informatie neem contact met ons op.